2017/05/26

«Шкільний Олімп – 2017».


24 травня 2017 року в Дубровицькій ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 відбулося Свято Інтелекту, Гордості й Таланту «Шкільний Олімп – 2017».
П’ять років поспіль «Шкільний Олімп» – це свято, на якому школа вітає найрозумніших, найкмітливіших, найдопитливіших найартистичніших – тобто піднімає шкільні таланти на п’єдестал Олімпу.
Островець К.,Лисенко О.,Хомич В.,Золотаревич О.
 Я щиро вітаю моїх десятикласників, які в котрий раз перемагають у номінації
 " Клас року".

10 -А -" Клас року -2017!"

Переможцем номінації «Учень року» став учень, який зайняв ІІ місце у ІІ  турі Всеукраїнських предметних олімпіад з біології, ІІ місце у ІІ  турі Всеукраїнських предметних олімпіад з фізики, ІІ місце у ІІ турі Всеукраїнських предметних олімпіад з астрономії, ІІІ місце у ІІ  турі Всеукраїнських предметних олімпіад з історії, ІІІ місце у ІІ  турі Всеукраїнських
предметних олімпіад з хімії, ІІІ місце у ІІІ  турі Всеукраїнських предметних олімпіад з біології,І місце у  І етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в Дубровицькому районі( Секція Медицини), ІІ місце у районному конкурсі «Поліські пересмішники»,ІІ місце у  районному огляді-конкурсі читців-декламаторів, юних поетів «Живи, Кобзарю, в пам’яті людській», володар Гран – прі шкільного конкурсу «Ми – талановиті! » - учень 10-А класу  Лисенко Олег. 
Почесний титул «Учениця року» впевнено виборола учениця, яка зайняла І місце у ІІ  турі Всеукраїнських предметних олімпіад з географії, ІІ місце у ІІ  турі Всеукраїнських предметних олімпіад з правознавства, ІІІ місце у ІІІ  турі Всеукраїнських предметних олімпіад з географії,І місце  у шкільному конкурсі «Ми – талановиті! »( Дует. Вокальний жанр), ІІІ (командне ) місце у районному конкурсі екологічних агітбригад «Земля наш спільний дім, на нас надіється вона», Президент Генерації Лідерів , голова районної Ради старшокласників «Лідер» - учениця 10-А класу  Хомич Вікторія.
Переможцем номінації «Відкриття року» стала учениця , яка у цьому році виборола  ІІІ місце у ІІІ  турі Всеукраїнських предметних олімпіад з російської мови та літератури, І місце у ІІ турі Всеукраїнських предметних олімпіад з російської мови та літератури,І місце  у шкільному конкурсі «Ми – талановиті! »( Дует. Вокальний жанр),ІІІ (командне ) місце у районному конкурсі екологічних агітбригад «Земля наш спільний дім, на нас надіється вона», постійна активна учасниця районних конкурсів , шкільних свят – учениця 10-А класу Золотаревич Ольга.
Переможцем номінації «Активіст року » стала учениця, яка виборола ІІІ місце у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади з біології, ІІІ місце уІІ турі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури,ІІ місце у  І етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в Дубровицькому районі( Секція Психологія), ІІІ (командне ) місце у районному конкурсі екологічних агітбригад «Земля наш спільний дім, на нас надіється вона» – учениця 10-А класу Островець Катерина.

Немає коментарів:

Дописати коментар