2016/05/14

Міжнародний день сім'ї

Коли зневажаються права однієї сім'ї -
єдність всієї людської сім'ї, членами якої вони є, 
перебуває під загрозою. 
Генеральний секретар ООН 
Кофі Аннан

 Міжнародний день сім'ї, проголошений резолюцією Генеральної асамблеї ООН в 1993 році, відзначають у світі 15 травня. Свято дає можливість привернути увагу державних органів, місцевого самоврядування та громадськості, у тому числі громадських організацій, до проблем сім'ї, до проведення заходів, цільових акцій на підтримку сім'ї, зазначають в ООН.

Головна мета свята — зміцнити зв'язки в сім'ях і звернути увагу влади і всього суспільства на ті проблеми, з якими традиційно стикаються сім'ї в кожній країні. Основна цінність - єдність рідних людей.
Адже з сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина.
Вона - джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, те, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Благополуччя родини - ось мірило розвитку і прогресу країни.
Тільки розуміння, готовність прийти на допомогу в будь-яку хвилину, самовідданість та любов можуть зробити життя кожної родини більш
щасливим. Тому в ООН вважають, що все суспільство має працювати на те, щоб ці цінності не зневажалися.

Шановні  відвідувачі блогу,  дозвольте  побажати  Вам  та  всім  Вашим  рідним міцного   здоров'я,   щастя   та   непохитної   твердості   родинних   стосунків, благополуччя, гармонії, батьківського щастя та синівської вдячності, єдності поглядів та теплоти людських сердець. 

Немає коментарів:

Дописати коментар